Hesabı sil

Uygulama hâlâ sendeyse hesabını orada kendin silebilirsin: Profil → Hesabı sil. Bu hemen etkili olur. Bu form, artık uygulamaya giremeyenler içindir.

Silme ile profilin, resimlerin ve mesajların kaldırılır. Sana karşı bir engelleme verilmişse, yalnızca telefon numarası engelleme süresince saklı kalır – sadece yeniden kayıt olunarak engellemenin aşılmaması için.